Diensten

Voor al uw beveiligings vraagstukken hebben wij het antwoord, wij denken met u mee en zorgen ervoor dat u de juiste beveiligingsdiensten krijgt. Teun security, Diamond in Security!

Evenementbeveiliging

De veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Met het beveiligen van evenementen zorgen we ervoor dat evenementen goed verlopen en bezorgen we de bezoekers een prettige en veilige dag. Tegelijkertijd houden we scherp in de gaten of alles goed en veilig verloopt.

Objectbeveiliging

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van een bedrijf of organisatie. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle ruimtes gecontroleerd. Daarnaast worden ook andere uitgevoerd zoals toegangscontrole, sleutelbeheer en het ontvangen en registreren van bezoekers. Ook het Antonius ziekenhuis in Utrecht kiest voor Teun Security, op zoek naar een oplossing in de beveiliging? Neem dan contact op met Teun security en ervaar het verschil.

Bouwbeveiliging

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd op bouwplaatsen, iedere bouwlocatie is anders en vraagt daarom om unieke beveiliging, een camera is meestal onvoldoende en geeft uw bouwlocatie niet de benodigde veiligheid. Samen met u zorgen wij voor de juiste opzet van uw beveiliging en leveren de beveiligingsdiensten die u nodig heeft.

Winkelsurveillance

De schade die door winkeldieven wordt veroorzaakt is groot, door diefstal in uw winkel loopt uw bedrijf meer schade op door bijv. imago verlies. Door onze winkelsurveillance diensten creëren wij een veilige winkelomgeving voor uw klanten en personeel, zo voorkomt u diefstal en overlast.

Horecabeveiliging

Als ondernemer in de horeca wilt u dat uw gasten genieten van een veilige en gezellige sfeer, wij denken graag met u mee om de juiste beveiliging op te zetten. Het is belangrijk dat uw gasten zich veilig voelen en er geen overlast is door ongewenste bezoekers. Wij zijn altijd alert en doen er alles aan zodat uw gasten een onvergetelijke ervaring aan hun bezoek overhouden.

Schoolbeveiliging

Wilt u de veiligheid in uw onderwijsinstelling vergroten? En de beveiliging van uw gebouw verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Teun security is de specialist in schoolbeveiliging! Dankzij onze aanwezigheid voelen uw personeel en studenten zich weer veilig op uw locatie.

een diamond in security..

Teun Security

Postadres
Purpervlinderstraat 74
    3544VZ Utrecht

Contact
+31 6 15 21 11 10
info@teunsecurity.nl

Info
KVK: 68595891
BTW: NL177041857B01